Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!

De koude dagen komen er weer aan, ikzelf vind het altijd een leuke periode. Heerlijk warm thuis komen en daarna lekker op de bank of achter de computer.
Het voelt dan toch meer rechtvaardig om te doen ofzo. Nog een maandje en dan komen ook al die gezellige lichtjes er weer aan. Vind dat toch altijd wel fijn en lekker thuis komen.

November is traditie getrouw een redelijk rustige maand, daar waar december juist zorgt voor een mini-gekkenhuis doen we altijd lekker rustig aan in deze maand.
Toch stond er het eea gepland. Onder andere de verhuizing van Martijn en Jolanda stond al een tijdje. nadat ze een nieuw huis hebben gekocht in Daarlerveen. Een behoorlijke upgrade naar een vrijstaand huis met een mooi stuk grond erbij. Erg leuk optrekje voor ze! Martijn heeft mij een hele dag geholpen met verhuizen en dus was het minste wat ik kon doen is ook komen helpen. In de week voor de verhuizing kreeg ik echter ineens de kans om naar Andre Kuipers te gaan. Front row seats vanuit het werk. Dus is de verhuis planning van mij enigszins veranderd. Ik heb nu maar een extra dag vrij genomen heb heb Martijn vrijdag en zaterdag ochtend geholpen met verhuizen. Uiteindelijk hebben we gelukkig heel wat gedaan gekregen! En de verhuizing is uiteindelijk helemaal gelukt. Ondertussen wonen ze er al weer een weekje of twee nu ik dit schrijf.

Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!

André Kuipers was in één woord fantastisch, wat kan die man boeiend vertellen! Nu vind ik zelf ook alles met de ruimte super interessant, maar toch... Fantastisch hoe die man dat kan.
Dan is er nog zakelijk nieuws welke ik later uit de doeken zal doen mbt ICTC... Eerst moeten we hier nog wat zaken voor afronden!

Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!

En natuurlijk is er dan zoals altijd in November: De intocht van Sinterklaas, de kinderen verheugen zich er al een tijdje op en volgen het Sinterklaas journaal op de voet. Vooral Tiemen volgt het erg goed en vind het erg belangrijk om te weten wat er allemaal gebeurd. Dorian vind vooral de snoep lekker en de cadeautjes leuk. De intocht in Zwijndrecht was erg goed georganiseerd, anders dan in Kinderdijk was het ook iets groter opgezet, er waren logischerwijs ook meer mensen aanwezig. Maar er waren genoeg pieten om foto's mee te maken en Sinterklaas nam voor ieder kind de tijd om hen een handje te geven.

Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!

Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!

Op de valreep van deze maand heeft Dorian leren fietsen zonder wieltjes. We gingen op een zondag even naar buiten om de kids hun energie kwijt te laten raken. Mirjam stelde na een tijdje voor om de wieltjes van de fiets te halen bij Dorian, maar dat vond hij geen goed idee. Echter even later vroeg hij zelf of de wieltjes eraf mochten (Dorian ten voeten uit). Dat hebben we gedaan en eigenlijk fietste hij bijna direct weg... Wat een kanjer! Eerst zindelijk en nu al fietsen. TOPPERTJE. Hij blijft nog wel even eigenwijs, maar goed...

Last but not least: De badkamer saga, eindelijk zijn de nieuwe tegels gelegd en de oude er volledig uit gehaald. Het resultaat mag er zijn, stiekem vinden we het zelfs mooier dan eerder, zeker voor een badkamer en suite. De verwachting is dat het begin December helemaal gereed is met voegen, kitten en afmonteer werk.

Broer Verhuizen, Andre Kuipers, intocht Sint en Dorian kan fietsen!
Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)