Computeren eerste schooldag, bezoekje F1 Spa

En toen was het alweer Augustus! De tijd vliegt werkelijk voorbij. Het is nu al stiekem september op het moment dat ik dit bericht schrijf.
Helaas was we vaak geen tijd in het weekend om even een uurtje rustig te gaan zitten om een stukje te gaan typen.

Deze maanden verwacht ik dat het iets rustiger gaat worden. We hebben namelijk veel weekenden geen plannen of afspraken. Dat is op zich wel zo lekker.
We zijn nog één weekend in Twente voor verjaardagen maar daarna staat er niks meer gepland. Toch vermaken de kids zich altijd opperbest bij de Opa's en Oma's.

Helaas was het weer in augustus niet altijd goed. Daarom maar eens met Tiemen voor het eerst achter de computer gaan zitten, ik denk dat we dit beeld in de komende jaren nog vaker gaan zien, maar hier heb ik dus de fout gemaakt om hem spelletjes te laten doen op de computer....


Hij vermaakte zich opperbest samen met mij. En ik vind het zelf nog leuk ook! Win win zou je zeggen!
De dagen dat het wel lekker weer is gaan we lekker naar buiten spelen in één van de vele speeltuinen die hier zijn. Dat is best goed geregeld in Zwijndrecht.
Na al die vrije dagen zit de vakantie er voor de kids in augustus ook weer op! Tiemen zijn eerste schooldag op de nieuwe school breekt aan!
Tiemen vond het wel een beetje spannend maar liep de klas in opzoek naar zijn stoeltje zonder problemen.Ik kreeg deze maand een onverwacht leuke vraag of ik mee wilde gaan met Acronis naar de F1 van België. En wat is nu een beter moment om te gaan dan nu met Max Verstappen die zijn thuis wedstrijd rijdt? Dus ik heb direct ja gezegd en een paar dagen later vertrok ik naar Maastricht om vanuit daar naar het circuit te gaan. Het was op Zaterdag al bizar druk. De infra is daar echt bizar slecht geregeld. Viel mij echt tegen. De races van alle klassen waren erg leuk om te zien. Al is het jammer dat je maar 1/20 van het circuit ziet waardoor je afhankelijk bent van de schermen die zga onleesbaar waren. Als ik dan kijk wat de kaartjes kosten zou ik nooit hiervoor willen betalen. Ik blijf dan liever lekker burgerlijk thuis.. Misschien ben ik iets bevooroordeeld omdat Max heel snel uitviel maar toch...Ondertussen genieten we nog iedere dag van ons huis met heerlijk veel ruimte en niet te vergeten: Fantastische badkamers.

Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)