Dorian 3 jaar

Ohoh, wat gaat de tijd toch snel! Dorian is alweer 3 jaar! Wat een kereltje is het al geworden.
Praten als de beste en eigenwijs als een kampioen. Ik vraag mij telkens af of Tiemen nu ook zo was of dat Dorian dit een beetje in extrema is soms. Het praten gaat in ieder geval steeds beter. Woorden als Beneden spreekt hij nu soms goed uit en andere veelvoorkomende woorden zijn ook goed verstaanbaar. Vooral de klanken midden in een zin zijn lastig nog voor hem evenals de R. Het is dan ook thuis blenge en bijvoorbeeld: waal gaan we naar toe?

Dorian verheugde zich al ruim een week op zijn echte verjaardag (vejaajag zoals Dorian het zegt). Ieder feestje vond hij een beetje extra leuk omdat hij wist dat ook hij jarig zou gaan worden.Een tijdje terug hadden we aan hem gevraagd wat hij graag zou willen hebben op de verjaardag, zijn antwoord: Een ipad en een fiets.


We zijn uiteraard voor de fiets gegaan en hij heeft deze dan ook van ons gekregen. Toen Dorian beneden kwam vond hij eerst de slingers vooral leuk: EEN FEESTJEU!!!!
Toen hij de fiets zag ging hij er op af en ging er direct op zitten om daarna af te stappen en de fiets te gaan knuffelen. Zo schattig!De dagen erop is hij flink verwend, eerst thuis, daarna bij Opa en Oma waar we de verjaardag hebben gevierd. Wat een feest zeg! Dorian genoot met volle teugen. Zijn verzameling cadeau's was dan ook niet mis!


De dag na al het feesten nog even bij het kinderdagverblijf een feestje gevierd en toen was het klaar..Nu moet hij weer een jaartje wachten en dan is ook hij alweer 4 jaar en gaat hij naar school..
Wat gaat het allemaal toch snel met die kleintjes..

Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)