Mei maand klusmaand

Deze maand moest het dan echt gebeuren: Klussen! De woning is in de vorige weken flink gestript met behulp van Ma en vooral Pa sloot. Nu konden de betaalde klussers aan de slag.
Direct op 1 Mei is er begonnen met het uitbreken van de muur in de badkamer en het plaatsen van een muur voor onze toekomstige badkamer. Het gaat altijd lekker snel die muur op en af bouw.Ook de dagen die volgen in dezelfde week vertonen veel zichtbaar werk zoals het geraamte voor het badkamer plafond, realiseren van de CV kast, Leidingen vrezen en egaline leggen in de badkamers. Ik denk dat de foto's voor zich spreken... De gehele week was ik aanwezig bij de bouw, heb ik de mensen instructies gegeven en waar nodig geholpen en/of hulp geregeld.Tussen deze drukte was er wat minder tijd voor de kinderen, dus hebben we in het weekend even tijd gemaakt voor ze. Samen zijn we gezellig naar Bijdorp geweest. Vooral het aquarium was wederom een succes!


De tweede week staat eigenlijk ook volledig in het teken van de nieuwe woning. Alles wat we kunnen besteden we hier. Dat moet ook wel omdat we in Juni al willen gaan verhuizen! Na dit weekend zijn we een dagje naar schiphol geweest, de kinderen vinden dit altijd erg leuk om te zien en doen.

De derde week van Mei wordt er veel gewerkt aan de afwerking, schilderen, kozijnen, kitwerk etc. Het begint nu al echt vorm te krijgen! We zijn in het weekend wederom wat leuks gaan doen en naar Tivoli geweest samen met Robert en Jaqie, dit alles alvast voor de verjaardag van Tiemen en nog van de verjaardag van Feline.De laatste week was de week van het behang en de vloeren. Nu ziet het er echt af-af uit! Volgende maand gaan we al verhuizen, wat gaat die tijd snel en tegelijk ook zo langzaam. We hebben ondertussen erg veel zin om te gaan wonen in Zwijndrecht!


Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)