Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk

Wat een drukke maand was dit weer zeg! Er is veel gebeurd en voornamelijk leuke dingen!

Begin deze maand ging in naar een Concert van de Rolling Stones samen met Stijn, Stefan en Emile. Het was een bijzondere ervaring en wonderbaarlijk dat deze mensen zoveel energie nog hebben om 2 uur lang te knallen op het podium. Enorm goed! Erg leuk om deze kans te krijgen van Stijn.

Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk

Een paar dagen later had Tiemen een uitje van school, ik had mij opgegeven als chauffeur naar Breda. Daar konden ze heerlijk spelen in het bos en van alles opzoeken en ontdekken.
Erg leuk om te zien hoe Tiemen zich dan op een uitje gedraagt. Heerlijk om alle kinderen samen te zien spelen. Er waren een paar ongelukjes met oa 1 van de kinderen die met mij mee reed. Tijs viel in het water en was kletsnat.

Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk

Dan door naar Drenthe! Jan heeft namelijk belijdenis gedaan in Schonebeek. Een belangrijke stap in zijn leven.

Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk

In deze drukte, want ik was ook op het werk best druk, zijn we in de vakantie met de kinderen naar een pretpark geweest (Duinen Zathe). Uniek park met gratis eten en drinken voor alle aanwezigen. En als je gaat kijken naar het aanbod attracties en het eten dan is de prijs echt bijzonder laag te noemen. We hadden geluk dat de vakantie nog niet in Drenthe was begonnen dus het was heerlijk rustig. Opa en Oma waren gezellig mee en dat vonden de kinderen natuurlijk wel extra leuk!

Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk
Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk

Terug in de drukte moesten we keuzes gaan maken voor de badkamer, de gehele vloer moest vervangen worden om vloerverwarming te krijgen en dezelfde tegels waren niet meer leverbaar. Dus opzoek naar wat anders. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Eerst heb ik het hele land afgebeld voor hetzelfde verfbad, dat is niet gelukt. Dus toen advies gevraagd voor wat anders. Uiteindelijk op een hout-look tegel uitgekomen. Volgende maand gaat het er hopelijk allemaal in! We zijn ondertussen al bijna een half jaar na de verbouwing...

Dan last but not least: DORIAN IS ZINDELIJK! Na goed volhouden is het hem gelukt, een hele week zonder luier en eigenlijk maar 1 of 2 ongelukjes. Heerlijk! Geen poepluiers meer. Een grote stap voor deze kleine man. Als beloning mocht hij de lang beloofde auto ophalen naar keuze. Trots liet hij hem dan ook graag even zien op de foto:

Rolling Stones, Uitjes en Dorian zindelijk
Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)