Tiemen 5 Jaar, ik 32 jaar en eindelijk verhuizen

Tussen alle drukte door is onze kleine grote man 5 jaar geworden. Het begint al een jongen te worden... Tiemen was als een van de eerste jarig in zijn klas en mocht van ons een verjaardag feestje geven.
Dat vond hij erg spannend en had er dan ook erg veel zin in. Tegelijk een beetje dubbel, want we wisten dat het ook de laatste keer zou zijn dat Tiemen de meeste kinderen zou zien. Na dit schooljaar zal hij namelijk van school wisselen in Zwijndrecht. Het feestje was een groot succes, wij waren doodop met 8 kinderen zoet houden, maar het was een zeer geslaagd feestje! Natuurlijk kreeg Tiemen leuke cadeau's. Helaas door de drukte zijn foto's er een beetje bij in geschoten, maar er zijn er nog een paar gelukt.Na de verjaardag hadden we nog een week voordat we gingen verhuizen, er moest nog veel gebeuren, vooral die kleine dingen kosten veel tijd: Stopcontacten vervangen, spullen monteren, etc.
Maar ook de voorbereiding voor de verhuizing moesten we gaan treffen. Dus dozen inpakken / spullen uitzoeken en dingen de-monteren. Gelukkig kwam Jan deze week helpen en heeft hij voortreffelijk werk verricht door te helpen met ons nieuwe bed in elkaar zetten, het verrichten van allerhande klusjes en natuurlijk niet te vergeten het slepen en demonteren van zaken in ons te verlaten huis. Zonder zijn hulp was het nog heel moeilijk geworden om alles af te krijgen. En hadden we op zijn minst op de verhuisdag zelf nog heel veel meer werk moeten verrichten.De verhuizing zelf op 10 Juni liep gesmeerd, we hadden voldoende hulp en we waren ruim voor de planning klaar met alles. De 11e ben ik nog weer even gaan kijken in het lege huis welke spik en span was gemaakt door Ma Sloot. Toch apart zo'n leeg huis en wat leek het huis klein in vergelijking met de huidige. De eerste week in het huis bevalt goed, we zijn nog wat dagen vrij en gebruiken deze gretig om schoon te maken en dozen uit te pakken. Eigenlijk weten we 95% van de dozen nog dezelfde week uit te pakken.Na deze hectische dagen zijn we naar slot Loevestein geweest, een kasteel waar Tiemen op school over gehoord heeft en nadat hij een tijd lang als thema "ridders en kastelen" had op school is zijn interesse groot. Tiemen vond het dan ook helemaal geweldig dat we hier naar toe gingen. En het was ook erg leuk! De kinderen konden zich prima vermaken en er was heel veel te doen voor ze. Zeker voor herhaling vatbaar.22 Juni werd ik dan alweer 32 jaar. Poe hé, dat is nogal... Na mijn verjaardag kwamen er twee mindere dagen.. Dorian werdt door Tiemen van de bank gedrukt en liep een flinke snee op in zijn kin. Deze moest gelijmd worden helaas. En de dag daarna breekt Mirjam haar hand na een val op de trap.Vervelend detail: Dit was op de verjaardag voor de Familie die thuis zaten terwijl wij in de gipskamer zaten. 4 weken moest ze het er mee doen en ik moest mijzelf zien te redden met de twee kleine koters. Gelukkig ging dit allemaal prima, maar ohoh, wat een gedoe zo die eerste weken na de verhuizing...

Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)