Uitje werk Mir, Washington en avondje met broers en Pa

Eindelijk een beetje thuis in ons nieuwe huis, meeste is nu uitgepakt. We missen nog wat kastruimte, maar dit gaat helemaal goed komende in de komende tijd!
Ook de serre is nog volledig leeg. Dus ook daar moeten we tzt nog wat aankleding aan verzorgen.

De maand zijn we letterlijk begonnen met een feestje en wel van Mirjams werk. Een erg leuk terugkerend iets. Dit jaar gingen we graffiti spuiten en een escape room doen.


De escape room was toch wel het hoogtepunt voor mij, het was de eerste keer en helaas niet gelukt! Maar wel erg leuk om te doen. Het graffiti spuiten was vooral moeilijk om een ontwerp te bedenken. Ik had niet echt goede inspiratie maar ben uiteindelijk toch tot iets gekomen. Mirjam had een beetje hetzelfde probleem... Maar met een gebroken hand hand gaat alles ook niet zo makkelijk. Dus extra plus punten voor Mir.

Een weekje later ben ik vertrokken naar Washington voor het werk. Het was gelukkig zo dat er al oppas geregeld was, want Mirjam kan natuurlijk niks beginnen in het gips, de afgelopen dagen ben ik vooral bezig geweest met aankleden, luiers verschonen, bad, etc. Aanpoten dus. Het voelde daarom toch ook wel een beetje om op vakantie te gaan. Maar wel een serieuze :-).


Dit zou mijn 3e Inspire worden wat eerder WPC hete. Als ik het zo inschat ook de laatste. Voor de verandering was ik eens op tijd op het vliegveld, dus we hadden alle tijd om lekker rustig aan te doen. De vlucht verliep prima. Bij aankomst was het al snel duidelijk dat we het deze week lekker warm gingen krijgen. Gemiddeld was het toch wel 35 graden. In de zon eigenlijk niet te doen.

De eerste dag hebben we niet meer gedaan dan het hotel opzoeken, een klein stukje lopen en daarna lekker eten.
De tweede dag in de ochtend even de nodige bezienswaardigheden bekeken zoals het witte huis, Washington monument en het Capitol.
We hebben tijdens ons bezoek meerdere vlogs gemaakt voor de thuisblijvers. Was erg leuk om te doen.De volgende dagen stonden volledig vol met Microsoft sessies, meetings en borrels. Deze dagen zijn vaak lang en erg vermoeiend.
Je begint om 07.00 en ligt vaak pas midden nacht in bed. Na een paar dagen breekt dat wel op. Maar het was erg leuk om al deze mensen weer te spreken en te zien. De laatste dag had ik nog weer even tijd voor wat sightseeing en een bezoekje aan het space museum. Voor de kids heb ik toen nog een leuk setje kleren gekocht.Na een weekje kwam ik moe maar vol energie en nieuwe ideeën thuis. Je eigen bed slaapt toch het lekkerste. Tenminste als je kinderen er niet steeds bij in gaan liggen. Ze hebben beide soms dagen dat ze steeds bij ons willen liggen. Op zich lief, maar de ruimte wordt daardoor wel extreem beperkt :P

De maand sluiten we af waarmee we begonnen waren: Een uitje met mijn broers en pa. Samen hebben we een escape room gedaan (zo leuk vond ik het dus) om daarna samen gezellig te eten en een film te pakken. Toch leuk om te horen dat dit voor het eerst sinds lange tijd (20jaar +) dat Pa weer in een bios was.

Nog geen reactie(s)
Plaats een commentaar

Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.
(Voor mijn volgende reactie op deze site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)